Syksyiset Kässämessut netissä

September 23, 2021

Syksyiset Kässämessut netissä

 

On ihanien kässämessujen aika. Tiedossa on kivoja messutarjouksia sekä uutuuksia!

Tuttuun tapaan Ilon messuspesiaalina on myynnissä supersuosittuja Aaran ja Ullrike by Ankin aarrearkkuja. Aarrearkkuja on kahta kokoa; 2 vyyhdin ja neljän vyyhdin arkkuja. Puolet langoista arkussa on Aaralta ja puolet Ullrike by Ankilta. Arkkujen värejä et tiedä etukäteen vaan se on ihana yllätys, kun paketti kotiin saapuu. Hinta on hieman edullisempi kuin jos ostaisit vyyhtejä yksittäin.

Kässämessuille julkaistaan myös Aaralta uusi syksyinen väri, Syyslaulu nimeltään. Syyslaulua on saatavilla Mieli, Tuuma ja Lempi-pohjissa.

Ilon upea messutarjous on Filcolanan suosituista langoista. Eli kaikki Filcolanat ovat -10% tarjouksessa koko viikonlopun ajan. Suosittu sukka- ja pipolanka Arwetta, kaarrokekirjoneuleisiin hienosti lettlopin tilalle sopiva Peruvian ja pörröinen ihanista väreissä hehkuva silk mohair Tilia lähtevät kaikki hyllystä kivaan hintaan. Saat alennuksen kun kirjoitat ostoskorissa alennuskoodi -kenttään KMNsyksy.

Messujen aikana voit tehdä useampia tilauksia, ne toimitetaan kaikki samassa paketissa heti messuviikonlopun jälkeen. Lisätilauksen yhteydessä valitse toimitustavaksi "Nouto ILOsta", tällöin sinulta ei veloiteta useita toimituskuluja. Huolehdimme kaikki samalla nimellä tulleet tilaukset samaan toimitukseen.

Perjantaina aloitellaan messuviikonloppua Instaliven merkeissä klo 14.00 pintaan. Iltapäiväkahvin lomassa käymme läpi messukuulumisia ja esittelemme tuoteuutuuksia ja messutarjouksia. 

Kaikki messutarjoukset ovat voimassa aina perjantaista 24.9.2021 klo 8.00 - sunnuntaihin 26.9.2021 klo 23.59 saakka, tai niin kauan kuin tavaraeriä riittää.

Alla listattuna tärppejä messuviikonloppuun:

Kaikki Filcolanan langat -10% alennuksessa koko viikonlopun!

Aaran uusi väri Syyslaulu!

Rajoitettu erä supersuosittuja Aara & Ullrike by Anki aarrearkkuja!

Lisätietoja messuviikonlopun jutuista löydät sosiaalisen median kanavistamme Instagramista ja Facebookista.

Seuraa Instagramissa myös @aara.yarnAlso in Hello ILO!

Yarn of the October
Yarn of the October

October 05, 2021

Now in this month we wanted to show you our versatile yarn from Lang, named Touring. It is DK or worsted weight yarn with soft wool and nylon.
Read More
Time of warm knitted cardigans
Time of warm knitted cardigans

September 14, 2021

Cozy and warm cardigans are the go to clothes for this time of year.
Read More
Villapesuohjelman Villapesukuviot
Villapesuohjelman Villapesukuviot

April 09, 2021

Read More

Subscribe